Talrige tips bringer politiet nærmere efterlyste

De tre efterlyste teenagere, der har været væk siden natten til mandag, menes at være på Sjælland.

Siden Nordjyllands Politi i går gik til pressen med en efterlysning af tre unge mennesker; en dreng på 15 og et tvillingepar på 13, har de fået talrige henvendelser fra borgere, der mener at have set de tre unge mennesker.

- Vi har fået rigtig mange tip fra hele landet, og det er virkelig dejligt, men de bedste tip tyder på, at de befinder sig et sted på det nordlige Sjælland, siger politiassistent ved Nordjyllands Politi Christina Beck, der leder efterforskningen.

Så sent som halv ni i morges fik politiet en henvendelse på de tre, der stak af fra Semaiskolen i Brønderslev, og ifølge Christina Beck strammes nettet i forhold til at finde frem til dem, selvom politiet ikke har nogen umiddelbar forklaring på, hvorfor de unge skulle være taget til Sjælland.

Nordjyllands Politi håber snart at kunne bringe de tre unge mennesker tilbage til Brønderslev, især af hensyn til den 15-årige dreng, der er afhængig af sin medicin. I samme omgang gør Christina Beck opmærksom på, at det kan give op til tre måneders fængsel at skjule en efterlyst.

Flere nyheder fra TV2 Nord