Tandlæge erkender at have drevet klinik uden autorisation

En tandlæge var i dag for retten tiltalt for at have fortsat som tandlæge, selvom Sundhedsstyrelsen har frataget ham sin autorisation.

Britta Krogh fra Aalborg skulle forrige år have lavet et par kroner på sine tænder. Men besøget hos tandlængen, der nu er på anklagebænken, gik slet ikke som det skulle, og Britta endte med at få rodbehandlet den forkerte tand.

- Jeg mistede al tillid til tandlægen lige på stedet, og havde ikke lyst til, at han skulle lave mine tænder, siger Britta Krogh. Hun valgte at klage over behandlingen til Regionstandlægenævnet.

En tandlæge var i dag for retten tiltalt for at have fortsat som tandlæge, selvom Sundhedsstyrelsen har frataget ham sin autorisation

Mandag kørte sagen for retten i Aalborg.

- Han har erkendt, at han er fortsat med at drive klinik uden autorisation, fortæller specialanklager Ingrid Munch Hansen.

Tilbage i december, nærmere præcist den 21.,  fratog Sundhedsstyrelsen en aalborgensisk tandlæge sin autorisation. Alligevel fortsatte tandlægen med at behandle patienter i perioden 21. december 2015 til 8. marts 2016.

TV2 Nord har tidligere været i kontakt med tandlægen, da han stadig tog imod patienter. Da vi ringede til ham, havde han ingen forklaring på, hvorfor han fortsatte med at drive praksis.

Der bliver afsat dom mandag den 12. december.


Seneste nyt

fra Nordjylland