Tannisby Camping får nye mobilhomes

Tusindvis af nordjyder pakker i disse uger bilen og kører på camping sydpå. Men i hos Tannisby Camping håber de på, at deres splinter moderne mobilhomes kan lokke nordjyderne til at blive i landsdelen.

Sommeren er over os, og for mange betyder det campingferie.

Hos Tannisby Camping i Tversted er de helt klar til campingsæsonen, pladsen har nemlig netop indkøbt splinter nye og topmoderne mobilhomes.

- Det er jo stort for Tannisby Camping at få dem, siger Kasper Wæhrens, der er ejer af campingpladsen, og fortsætter:

- Nu er campingpladsen jo landets mest moderne, når det kommer til mobilhomes.

Tannisby Camping i Tversted er den eneste campingplads i Jylland, som tilbyder, at gæsterne kan eje eller leje et sådant luksus-mobilhome med plads til fire personer.

- Et mobilhome er 36 kvadratmeter, delt i to med ejet køkken, badeværelse, stue og soveværelse, siger Kasper Wæhrens.

Med de nye luksus-hytter håber Tannisby Camping, at de kan ramme et bredere publikum, end det de har i dag.

- Ved de her mobilhomes kan vi give gæsterne samme luksus, som du får på et hotel, men samtidig kan vi give den livet på en campingplads, siger ejeren af campingpladsen.

Tannisby Camping er godkendt til 20 pladser til mobilhomes – indtil videre har de seks.   

Nogle af dem, som har købt et mobilhome på campingpladsen i Tversted er Irene og Hans Olesen fra Hobro. Den ferieform har de nu nydt i tre år efter et ferie-liv i en campingvogn.

- Det her er især en bedre løsning for os, fordi det er lettere, når vi nu bliver ældre. Så skal vi ikke køre rundt med campingvognen og stille fortelt og alt det der op, siger Hans Olesen, der er pensionist, og fortsætter:

- Det er helt vedligeholdelsesfrit.  


Seneste nyt

fra Nordjylland