Team Rynkeby kom godt af sted

Klokken 8.00 fredag morgen tog Team Rynkeby Aalborg afsked med byen, familien og vennerne for at begive sig på cykel til Paris. Teamet består af 39 cykelryttere og 9 servicemedarbejdere og skal i løbet af den næste uge lægge ikke færre end 1.400 km bag sig.

Holdet, der er et af de nyeste Team Rynkeby-hold og var med for første gang sidste år, består i år af otte kvinder og 31 mænd. 

- Vi glæder os rigtig meget til at cykle til Paris. Vi har et super godt hold, som har brugt mange timer sammen, både i træningslokalet og på landevejen. Efter at have tilbagelagt 3.000 km på cykel, kender vi hinanden ret godt, og jeg er helt sikker på, at alle rytterne er i super god form til turen, siger Finn Thor Hansen, der er holdkaptajn på Aalborgs Rynkeby-hold.

Aalborg-holdet ser frem til at mødes med de andre 10 danske Rynkeby-hold på Concorde-pladsen i Paris fredag den 22. juli.

Team Rynkeby

Team Rynkeby er et dansk velgørenhedscykelhold, der hver sommer cykler fra Danmark til Paris for at samle penge ind til Børnecancerfonden. Holdet blev stiftet i 2002 af medarbejdere fra den danske juicevirksomhed Rynkeby Foods A/S, der også er holdets hovedsponsor.

Seneste nyt

fra Nordjylland