Team Tvis banker Aalborg

Der var spænding til det sidste, da Team Tvis Holstebro slog Aalborg Håndbold 29-25 i herrernes bedste række.

Team Tvis Holstebro fortsatte tirsdag den fornemme start på sæsonen i Herre Håndbold Ligaen, da træner Klavs Bruun Jørgensens mandskab på hjemmebane slog Aalborg Håndbold med 29-25.

Værterne grundlagde sejren efter pausen, selv om der var spænding lige til det sidste. Først da Jakob Thoustrup 40 sekunder før tid gjorde det til 28-25, var kampen afgjort.

Aalborg førte ved pausen med 13-11 og havde alle chancer for at tage point med hjem fra Holstebro - helt frem til slutfasen, hvor Team Tvis blev ramt af flere to-minutters-udvisninger, men aalborgenserne formåede ikke at udnytte overtallet.

Gæsterne fra Aalborg gav debut til den svenske landsholdsmålmand Johan Sjöstrand, som klubben netop har hentet i Barcelona. Sjöstrand fik vist sin klasse, men svenskeren kunne ikke afværge nederlaget.

Team Tvis Holstebro topper ligaen med seks point efter tre spillerunder, mens Aalborg Håndbold har en enkelt sejr og to nederlag.