Team Vest-himmerland tabte skæbnekamp

Team Vesthimmerlands håndboldherrer tabte et tæt bundopgør mod SUS Nyborg - og kom dermed ikke fri af bunden i håndboldens 1. division.

Team Vesthimmerland led et tomåls nederlag til SUS Nyborg, som løb fra hjemmeholdet i første halvleg.

Team Vesthimmerland havde kom ellers med tre sejre i træk til dagens opgør, men det var ikke til at se på spillet. Vesthimmerlands normalt så solide forsvar blev skudt i sænk fra kampens start.

I modsatte ende pillede en storspillende Nyborg-målmand gang på gang glansen af hjemmeholdets skytter. Bagud 13-20 i anden halvleg kæmpede Team Vesthimmerland sig tilbage i kampen.

Desværre for nordjyderne afgjorde Nyborg kampen på et straffekast 12 sekunder før tid. Hjemmeholdet tabte dermed 22-24.

Resultatet betyder, at Team Vesthimmerland stadig ligger nummer seks i rækken med 16 point. Der er dog kun to point ned til nedrykningsspillet i den tætte tabel.

Så gik det noget bedre med kollegerne i kvindernes 1. division. Vendsyssel Håndbold vandt en sikker sejr på 36 - 29 hjemme over VSH 2002. Vendsyssel ligger lige nu på en 4. plads.

Også i herrernes liga var der nordjysk sejr på programmet: Mors-Thy vandt over bundholdet TMS Ringsted med 28 - 21.