Team Vesthimmerland mødte overmagten

Team Vesthimmerland skulle søndag forsøge at vinde over Esbjerg-Ribe i landets næstbedste håndboldrække.

Sæsonen er startet rigtig dårligt for Team Vesthimmerland i landets næstbedste håndboldrække. I holdets første fire første kampe er det blevet til tre nederlag. Derfor har holdet inden dagens kamp mod Ribe-Esbjerg forstærket sig med Rasmus Carlsen, der til daglig spiller i Aalborg Håndbold.

Rasmus Carlsen skal især hjælpe holdet i offensiven. Men på trods af forstærkningen havde Team Vesthimmerland det svært mod oprykningsfavoritterne fra Ribe-Esbjerg.

De to hold fulgtes godt ad i det meste af først halvleg. Alligevel måtte hjemmeholdet gå til pause bagud med tre mål.

I anden halvleg startede Team Vesthimmerland bedst. Holdet kom op på siden af Ribe- Esbjerg. Til sidst viste vestjyderne dog, hvorfor de regnes som oprykningsfavoritter. Holdet trak i slutningen fra og vandt kampen 26-32

- Set fra min side af, så var det faktisk rigtig, rigtig skidt. Jeg havde forventet noget helt andet, men det må komme med tiden. Jeg er stadig ny i klubben, sagde Rasmus Carlsen efter kampen til TV2/Nord.

Efter nederlaget er Team Vesthimmerland stadig næstsidst i rækken.