Technicon kåret til Nordjyllands mest innovative virksomhed

Hobro-virksomheden Technicon blev torsdag aften kåret til vinder af den regionale innovationskonkurrence Tag Fat.

Det var Technicon fra Hobro, der torsdag aften løb med sejren i den innovative Tag fat-konkurrence. Robotteknologi er Technicons spidskompetence og omdrejningspunkt i moderne automatiseringsløsninger, hvor virksomheden kombinerer ny teknologi med en innovativ tankegang, som gør automatisering økonomisk rentabelt.

Dommerkomiteen i Tag Fat konkurrencen lagde i deres kåring således vægt på, at Technicon er pionerer inden for fleksibel automation. Technicon blev etableret i 2011 og har i dag 24 ansatte.

- Jeg synes, at det er en kæmpe cadeau til de medarbejdere, som vi har gående hjemme på kontoret, der arbejder dag ud og dag ind med at lave rigtig god innovation. Så vi er super glade for at kunne få lov til at tage den her hæder med hjem til dem, for det er dem, der fortjener den, siger Casper Hansen, adm. direktør, Technicon.

Med Tag Fat, som er en tilbagevendende konkurrence i det nordjyske erhvervsliv, vil initiativtagerne i det regionale Vækstforum gerne inspirere langt flere virksomheder til at arbejde målrettet med innovation – ikke mindst inden for automatisering og anvendelse af ny teknologi, som har været temaet i årets udgave af Tag Fat.

- Vi ved, at det giver ekstra konkurrencekraft og konkret værdi på bundlinjen ude i virksomhederne, når de investerer i ny teknologi og sætter deres innovationsarbejde i system. Derfor vil vi med Tag Fat og de gode eksempler fra hele Nordjylland vise, at det ikke behøver være så svært at gå til og samtidig minde virksomhederne om, at der er god hjælp at hente i den regionale erhvervsfremme, fortæller Ulla Astman, som er formand for Vækstforum Nordjylland.

Ud over Tag Fat konkurrencen, som skal øge opmærksomheden omkring innovation, står Vækstforum også bag en række konkrete udviklingsinitiativer, som tilbyder nordjyske virksomheder målrettet hjælp til at sætte gang i innovationsarbejdet.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland