Masseslagsmål i Brønderslev: To teenagere med våben er anholdt

Mandag aften røg to grupperinger i slagsmål på banegården i Brønderslev. To personer blev i den forbindelse anholdt. Den ene havde en kniv på sig, og den anden mistænkes for at have brugt en gaspistol i forbindelse med slagsmålet.

Nordjyllands Politi modtog mandag aften klokken 19.22 en anmeldelse om, at seks personer var blevet truet på Banegårdspladsen i Brønderslev af en anden gruppe personer. 

- Vi ved ikke så meget om episoden endnu, men det tyder på, at to grupperinger er stødt sammen. Og det er nogle meget unge personer mellem 16 og 18 år, forklarer Jess Fallberg, vagtchef hos Nordjyllands Politi.

Politiet mener, at mellem 6 og 10 personer har deltaget i slagsmålet. Der er kun sket overfladiske skræmmer på de implicerede parter.

Video fra Banegårdspladsen i Brønderslev.

Men i forbindelse med aktionen, der krævede flere patruljer fra Nordjyllands Politi, blev to personer med våben anholdt.

- Vi har anholdt to personer i nat. Begge fra lokalområdet. Den ene er en 16-årig dreng, der havde en kniv på sig, og den anden er en 18-årig dreng, som mistænkes for at have skudt med en gaspistol mod nogle andre i forbindelse med episoden, siger vagtchefen. 

Den 18-årige er fortsat i politiets varetægt, mens den 16-årige er overddraget til sine forældre. 

Hvad årsagen har været til slagssmålet, ved politiet endnu ikke. Sagen ligger nu hos Frederikshavns Politi, der efterforsker hændelsen.


Seneste nyt

fra Nordjylland