Tekniske spor skal opklare hjemmerøveri

Nordjyllands Politi arbejder på højtryk for at opklare hjemmerøveri mod 77-årig. DNA-spor giver opklaringschef grund til optimisme.

Nordjyllands Politi har konkrete DNA-spor at arbejde videre med i opklaringen af hjemmerøveri torsdag aften hos en 77-årig dame i Storvorde. 

- Vi sikret en række tekniske beviser på adressen, så vi har en del at arbejde videre med, siger Martin Rolighed, der er politikommissær hos Nordjyllands Politi. 

Han er ikke opgivende i forhold til at opklare sagen. 

- De spor, som de to dansktalende mænd har afsat på stedet, kan de ikke løbe fra. Vi ved, at de taler godt dansk, så der er en mulighed for, at de kan være lokale. Så lige nu er tiden ikke så afgørende for vores muligheder for at opklare sagen, siger Martin Rolighed. 

Fredag arbejder kriminalteknikere på stedet for at sikre endnu flere beviser. 

Røveriet skete torsdag aften klokken 20.15, da to ukendte gerningsmænd brød ind i kvindens hus på Frejasvej og truede hende med en pistollignende genstand, hvorefter de forlangte penge.

Kvinden sagde, at hun ikke havde nogle, hvorefer røverne gennemrodede huset. Det er uvist, hvad gernings slap afsted med. 

- Kvinden er naturligvis dybt rystet over episoden, sagde vagtchef Jess Falberg torsdag aften. 

De to gerningsmænd beskrives som høje, de havde hætter over hovedet, og den ene talte almindeligt dansk. Den, der truede den 77-årige kvinde, havde desuden maskering for ansigtet.

Eventuelle vidner i sagen kan henvende sig til Nordjyllands Politi på 114.

 

Seneste nyt

fra Nordjylland