Thisted FC forstærker midtbanen

Babajide David Akintola er udlejet til Thisted FC fra FCM. Foto: PR-foto FCM

Thisted FC har indgået lejeaftale med Babajide David Akintola, 20 år, der kommer fra FCM’s Alka Superligatrup.

Babajide David Akintola kommer oprindelig fra Nigeria. Lejeaftalen, som løber til 30. juni 2016, er resultat af klubsamarbejdet mellem de to klubber, hvor Thisted FC fra sommeren 2015 blev regionscenter for FCMs område 1 bedste ungdomsspillere.

- Med lejeaftalen med David har Thisted FC fået styrket offensiven og bredden i spillertruppen, hvor en oprykning til 1. division i sommeren 2016 er klubbens store målsætning, udtaler direktør Karl Kristian Guldhammer.

- David er en meget talentfuld spiller, men som mangler kamptræning på højere niveau, udtaler sportsdirektør Claus Steinlein, FC Midtjylland.

- Derfor skal David op og kæmpe om spilletid i Thisted FC og gøres klar til efterårets Alka Superliga. David er fortsat en spiller, vi har en stor tro på, og skal nu have kontinuerligt spilletid, i foråret i oprykningsspillet til 1. division, for at tage næste step i sin udvikling, forklarer sportsdirektør Claus Steinlein. 

- Vi fik øje på Babajide David Akintola i efteråret i to reserveholdskampe, og der så han rigtig spændende ud, udtaler cheftræner Bo Zinck og uddyber: 

Bo Zinck, cheftræner Thisted FC. Foto: (Arkivfoto)

- Han har stor fart og mange individuelle kvaliteter, så det bliver et frisk pust til hele vores offensiv, og det betyder vi bliver endnu sværere at have med at gøre. Det er en spiller, som kommer fra de danske mestre, og han er skolet særdeles godt i FCM. David kan sine fodboldting og lever professionelt. Han er en kampafgørende spiller, som bliver spændende at se i aktion. David er hentet til Thisted FC at spille og øge konkurrencen, og vi betegner ham som en startspiller, men han skal selvfølgelig bevise sit værd for at starte inde, slutter cheftræner Bo Zinck.

Flere nyheder fra TV2 Nord