Thisted FC og Vendsyssel FF med lange næser

Ingen af de to nordjyske fodboldklubber, der søndag var i aktion i 1. division, havde held til at hive point hjem.

Søndag eftermiddag knækkede en ellers god formkurve for Thisted FC. Med bare uafgjort kunne drengene fra Thy have pralet af fulde to måneder i 1. division uden nederlag. Men dagens modstander, Nykøbing FC, ville tingene anderledes.

Bare 14 minutter inde i kampen var Nykøbins Nicolai Jessen skarp foran Thisted-målet og bragte gæsterne foran 1-0. En stilling, der skulle vise sig at holde kampen ud.

Derfor måtte Thisted FC finde sig i et træls og gå fra banen uden nogen point at varme sig på.

Bedre var det ikke hos Vendsyssel FF, der søndag var på besøg i Brabrand. Her snublede vendelboerne allerede fra start og kom bagud 1-0 efter to minutters spil, og den føring blev udbygget til 2-0 16 minutter senere af forsvarsspiller Jesper Brinck.

Med fornyet gejst lykkedes det dog Vendsyssel FF's Christian Moses at reducere til 1-2 efter 57 minutter. Men mere fik holdet ikke ud af kampen.

Nederlagene rokker dog ikke ved klubbernes topplaceringer i 1.division. Her er de kun overgået af Vejle Boldklub.