Thisted kæmper på flere fronter

Foto: Thisted FC / Pressefoto

Divisionsklubben i Thy kæmper for livet både på og udenfor banen

Gratis adgang havde lokket 533 tilskuere til Lerpytter for at støtte hjemmeholdet Thisted FC i kampen i 2.division mod Middelfart. Og der er brug for støtte, også udenfor, en regnefejl afslører nemlig at klubben mangler 900.000 kroner.

- Det er meget alvorligt. Ikke kun på grund af vores hold i 2.division, men finder vi ikke pengene så går det også udover vores juniorhold, så det vil ramme hele klubben, siger formand i Thisted FC Poul Erik Christensen til TV2 Nord.

Også på banen ser det skidt ud. Holdet har som ambition at spille med om oprykning. Men for tiden frister thyboerne en tilværelse lige over nedrykningsstregen. Og netop ambitionen om oprykning har været lidt af en hæmsko.

- Vi har til tider spillet lidt for naivt. Vi tager for mange chancer og det har kostet os dyrt, og så er vi kommet ind i en ond spiral, forklarer cheftræner Peter Christensen.

Hans tropper leverede en godkendt indsats i dagens opgør mod Middelfart. Flere åbne chancer og en klassepræstation af keeper Kristian Kirk burde have givet alle tre point. Men modet foran målet manglede, og så blev det som det startede, 0-0.

- Man står sådan med en blandet fornemmelse. Vi har en 3-4 åbne chancer som vi bør udnytte, men samtidig er vi også lidt heldige bagude, så måske vi egentlig skal være tilfredse, siger Peter Bechmann til TV2 Nord.

Med det ene point hænger holdet fast i bunden, 1 point over nedrykningsstregen. Udenfor banen kunne formanden dog melde om mildere vinde.

- Vi har holdt møde med partere og sponsorer, og der tegner sig et positivt billede. Alle dem vi snakker med er villige til at bidrage, og så er 900.000 kroner jo ikke så mange penge igen, forklarer Poul Erik Christensen.

Flere nyheder fra TV2 Nord