Thomas Bruhn til Mors-Thy

Fløjspilleren Thomas Bruhn skal spille for Mors-Thy Håndbold fra den 1. juli 2011. Han har indgået et to-årig aftale med klubben.

Mors-Thy Håndbold har nu bekræftet, at fløjspilleren Thomas Bruhn fra den 1. juli og to år frem skal spille for klubben.

- Thomas Bruhn har den fornødne erfaring fra international tophåndbold, som vi søger, og som vil være en drivende kraft til at få mere modenhed og erfaring ind på hele holdet. Han besidder de håndboldmæssige kompetencer, som vi søger, siger formanden for sportsudvalget i Mors-Thy Håndbold, H.C. Andersen.

Den tidligere Mors-Thy spiller vender hjem til klubben efter blandt andet at have spillet i tysk håndbold. Han spiller lige nu i AG København.

- Muligheden for at komme tættere på familie og venner har spillet en stor rolle i beslutningsprocessen for både mig og min kæreste, eftersom vi begge stammer fra Thisted, siger Thomas Bruhn.

Ifølge hbold.dk vil klubben desuden præsentere den tidligere landsholdsmålmand Michael Bruun som ny mand i truppen. Han stopper efter sæsonen hos Team Tvis Holstebro.


Seneste nyt

fra Nordjylland