Thomas Enevoldsen er tilbage i topform

Enevoldsen har udviklet sig til en af AaBs største profiler. Foto: Ivan Johan Hansen

Thomas Enevoldsen har i løbet af sæsonen udviklet sig til en af AaBs største profiler. Sammen med resten af truppen er han i Tyrkiet for at lægge sidste hånd på forberedelserne frem mod foråret.

Fodboldspilleren Thomas Enevoldsen har udviklet sig til at være en flittig målscorer for den bolchestribede klub. Tilbage i Belgien var den 28-årige angribers karrieren ellers nærmest gået i stå, inden han for halvandet år vendte tilbage til Nordjylland og AaB.   

- Da han kom tilbage til AaB havde han jo et par år, hvor hans pillede alt for lidt og døjede med mange småskader, og det har han jo brugt lidt tid på at komme over, siger AaB cheftræner Lars Søndergaard.  

Thomas Enevoldsen er nu fit for fight, og sammen med resten af holdet bruger han nu træningslejren i Tyrkiet på få de bedste forudsætninger for at kunne fortsætte formfremgangen i foråret.   

- Jeg glæder mig både personligt og på holdets vegne, vi ligger i en god position. Vi ligger med fremme helt hvor det er sjovt, og personligt skal jeg bare lægge på i forhold til, hvordan jeg gjorde i efteråret, siger Thomas Enevoldsen. 

Inden sit skifte væk fra AaB huserede Enevoldsen primært på kanten, men efter sin tilbagekomst er blevet rykket helt frem som spidsangriber - med succes.   

- Jeg har hele tiden haft det inde i mit hoved, at det var der, jeg gjorde det bedst, siger Thomas Enevoldsen.   

Men at den foretrukne angrebskonstellation skulle ende med at hedde Spalvis-Enevoldsen og ikke Jönsson-Helenius var det nok alligevel de færreste, der havde forestillet sig.   

- Sommertider så går tingene utrolig hurtigt, og det man troede var noget, det er pludselig ingenting, og så er der nogen andre, der slår til, så derfor er det også utrolig vigtigt for en fodboldspiller altid at være klar, siger Lars Søndergaard.  

Nummer tre på Superligaens topscorer-liste har halvandet år tilbage af sin kontrakt med AaB, og skulle der opstå mulighed for endnu et udenlandseventyr, er angriberen klar på det.   

- Det kommer op til, hvor godt jeg gør det, og om der kommer nogle interesserede klubber, men jeg stræber selvfølgelig efter et højst mulige og hvis der dukker noget op, vil jeg selvfølgelig være lydhør over for det, og det er noget du træner hårdt for hver dag at kunne komme ud igen, så det er selvfølgelig en ambition, siger Thomas Enevoldsen.   

Thomas Enevoldsen har scoret ni gange i efterårssæsonen.

Flere nyheder fra TV2 Nord