Thomas Enevoldsen skal opereres

AaB's midtbanespiller Thomas Enevoldsen skal igennem en mindre operation i sin ankel, og går derfor glip af sæsonens sidste opgør mod FC Nordsjælland.

Gammel ankelskade
Der er tale om et mindre indgreb, hvor der ved en kikkertoperation skal fjernes noget arvæv fra tidligere ankelskader, der generer AaB'eren. Dermed kommer han ikke på banen mere i denne sæson for AaB, men ser i stedet frem til at vende tilbage i tide til sæsonopstarten til næste sæson.

- Arvævet generer en del, og især, når jeg sparker til en bold, er der smerter i anklen. Det stammer formentlig fra den kamp for U/21-landsholdet mod Holland i starten af 2008, hvor jeg vred om på anklen og blev skadet, fortæller Thomas Enevoldsen til aabsport.dk.

- Det er svært at svare endegyldigt på, hvor lang tid, der kommer til at gå, før jeg kan træne med igen, men den umiddelbare vurdering lyder på omkring fire uger, og det er selvfølgelig grunden til, at vi vælger at gøre det nu, så jeg kan blive klar til opstarten til næste sæson, siger han.

Opereres tirsdag
Operationen gennemføres i morgen, og kommer altså til at betyde, at Thomas Enevoldsen ikke er i betragtning til sæsonens sidste kamp mod FC Nordsjælland, der spilles på søndag.

- Det er da ærgerligt, at jeg kommer til at gå glip af sæsonens sidste kamp, men omvendt skal jeg jo også have ordnet min ankel, så jeg kan spille uden smerter, og jeg ser meget frem til at få det ordnet og til at tage hul på den nye sæson, siger midtbanespilleren, der blev ramt af en del skader i anklen tidligere i karrieren.

- Jeg har trænet min ankel meget, siden jeg blev ramt af skaderne. Jeg har lavet en masse øvelser for at undgå, at jeg skulle få problemer med det igen, og det har helt sikkert hjulpet på anklens styrke, slutter Thomas Enevoldsen.


Seneste nyt

fra Nordjylland