Thomas' forældre: Vi beder inderligt om hjælp

Østjyllands Politi, Lokalpolitiet i Randers, efterlyser den 19 årige mand, Thomas Mikkelsen Stralner, der er forsvundet natten mellem den 15. og 16. januar. Foto: Østjyllands Politi

Forældrene til Thomas Stralner Mikkelsen, der forsvandt sidste weekend, har endnu ikke opgivet håbet om at finde deres søn.

19-årige Thomas Mikkelsen Stralner fra Aalestrup er endnu ikke fundet, efter han forsvandt i Randers natten mellem den 15. og 16. januar.

 

Nu beder Thomas' forældre om hjælp gennem et opslag på Facebook, som man kan se under artiklen. I opslaget skriver forældrene blandt andet.

 

- Natten til den 16. januar forsvandt vores søde Thomas efter en tur i byen. En pige snakker med ham på den gamle Shell plads ved Nordhavnen, hvor Thomas oplyser, at han har mistet sin telefon, og at han ingen penge har. Måske havde han også tabt sin pung. Hun opfordrer ham til at tage hjem og sove.

 

- Overvågning viser at han gik ind på havneområdet ved Verdo. Overvågningen viser også, at Thomas leder efter noget, for han rykker i en dør, måske fordi at han søger et sted at sove. Der er grund til at tro, at han måske har forladt området igen og er søgt ud i byen måske for at finde varme eller som sagt et sted at sove.

 

- Derfor beder vi inderligt om hjælp til søge skure, kældre, og alle tænkelige steder hvor man kunne tænke sig at Thomas evt. knne have søgt ly, ligge eller sove!

 

Thomas  Stralner Mikkelsen er fra Aalestrup. Han blev sidst set på Café Smagløs i Storegade ved 3.00-tiden, og videoovervågning indikerer, at han kort efter kan have bevæget sig ind på havneområdet.

 

 

Thomas' forældre har vedhæftet dette billede til deres Facebook-opslag

Flere nyheder fra TV2 Nord