Thomas Kastrup-Larsen i løbetøjet: Løber med Kronprinsen

02:32

Borgmester i Aalborg Kommune, Thomas Kastrup-Larsen (S), løber med om et år, når Kronprinsen fejrer sin fødselsdag med en løbetur i Aalborg.

Kronprins Frederik har i dag offentliggjort, hvordan han vil fejrer sin 50 års fødselsdag. Han skal løbe i det meste af landet blandt andet i Aalborg. Med på ruten får Kronprinsen selskab af Aalborgs borgmester, Thomas Kastrup-Larsen (S). 

- Vi glæder os rigtig meget til at være en del af Kronprins Frederiks 50 års fødselsdag, når han til næste år besøger Aalborg for at deltage i Royal Run. Kronprinsens private interesse for sport hænger godt sammen med den sportsånd, der præger Aalborg. Vi er meget tit med, når det gælder store sports- og idrætsstævner, siger Thomas Kastrup-Larsen i en pressemeddelelse. 

Borgmesteren er sikker på, at der både venter Kronprinsen og Aalborgs borgere en stor oplevelse, når de løber en tur langs havnefronten i Aalborg. 

- Når deltagerne snører løbeskoene til Royal Run, kommer de til at løbe langs Aalborgs flotte havnefront og andre smukke områder. Det giver løberne en helt særlig løbeoplevelse gennem byen, og der er mange, der vil bidrage til, at løbet bliver en kæmpe stor oplevelse ved at lave mange forskellige aktiviteter langs ruten. Jeg kan garantere for, at hver eneste deltager vil få en fantastisk løbetur, og jeg glæder mig meget til selv at deltage. I Aalborg er vi altid klar til at tage imod gæster fra Kongehuset, og vi vil gøre alt for, at besøget bliver festligt for fødselaren, for deltagerne og for borgerne i Aalborg, siger Thomas Kastrup-Larsen.

Kronprinsen skal løbe i Aalborg den 21. maj i Aalborg, og han inviterer alle interesserede til at komme og løbe med. 

Flere nyheder fra TV2 Nord