Thomas Laybourn forsætter i VEB

Thomas Laybourn Foto: Eframe.dk

Rutinerede Thomas Laybourn fortsætter en sæson mere i Vendsyssel Elite Badminton, hvor han får selskab af to nye unge herredoublespillere. 19-årige Nikolaj Overgård og 23-årige Nicky Bach skifter til VEB fra henholdsvis Højbjerg og Randers.

Thomas Laybourn nåede kun at spille fem kampe for VEB, inden en skade ødelagde resten af sæsonen. Alligevel har VEB valgt at forlænge kontrakten med Thomas Laybourn, der så sent som i sidste uge gjorde comeback ved Sudirnam Cup (VM for hold) i Kina. Det skriver VEB i en pressemeddelelse.

- Det er klart, at kontrakten denne gang er skruet anderledes sammen, men vi er meget glade for, at Thomas Laybourn fortsætter hos os. Først og fremmest håber vi at få glæde af ham på banen, og derudover har han en fin indstilling, bl.a. når det gælder coaching. Det kommer især vores unge spillere til gode, siger VEB's sportschef, Peter R. Jensen.

Klubben har også skrevet kontrakt med endnu et par spillere. Nikolaj Overgård, dansk mester i herredouble i U19, som skifter fra Højbjerg, og Nicky Bach som skifter til VEB fra Randers i et forsøg på at give karrieren et boost.

VEB forventes senere at skrive kontrakt med en mandlig udenlandsk doublespiller.

Flere nyheder fra TV2 Nord