Thomasberg: - Jeg føler mig på hjemmebane i Nordjylland

Thomas Thomasberg blev onsdag udpeget som ny træner for Hobro IK. Dermed skal han arbejde i den landsdel, hvor han er vokset op.

Det var en glad Thomas Thomasberg, der onsdag blev præsenteret som ny træner for Hobro IK. Den 42-årige himmerlænding kommer fra en stilling som assistenttræner i Randers FC og har tidligere fungeret som både assistent- og cheftræner i FC Midtjylland.

- Jeg vil gøre det på min måde, ligesom alle andre trænere nok ville gøre, når de starter et nyt sted. Det, der kan glæde alle, er, at vi forhåbentlig kan vinde nogle fodboldkampe, siger Thomas Thomasberg til TV2 Nord.

Thomas Thomasberg er blevet ansat på en kontrakt, som er uopsigelig i de første 18 måneder, og ved at skifte tjansen som assistenttræner i Randers ud med en plads som cheftræner på Hobros trænerbænk vender Thomasberg hjem til den landsdel, hvor han er vokset op.

- Jeg er jo nordjyde inderst inde. Jeg er opvokset i Haverslev og har spillet i både Aars og AaB, så jeg føler mig på hjemmebane i Nordjylland, siger Thomas Thomasberg.

Den nye Hobro-træner overtager et hold, som ligger på førstepladsen i 1. division, og det er en placering, som gerne skal fastholdes i forårssæsonen.

- Vi skal se, om vi kan få så mange point som muligt og forhåbentlig rykke direkte op eller i hvert fald komme op blandt de tre, som har mulighed for at rykke op, fastslår Thomas Thomasberg.


Seneste nyt

fra Nordjylland