Thomasberg stopper øjeblikkeligt i Hobro IK

Hobro IK og Randers FC er blevet enige om en aftale, der giver Thomas Thomasberg mulighed for at tage til Randers FC med øjeblikkelig virkning.

I forrige måned opsagde Thomas Thomasberg sin stilling som cheftræner i Hobro IK for i stedet at blive cheftræner i Randers FC. I første omgang betød et opsigelsesvarsel, at Thomas Thomasberg var på kontrakt i Hobro IK frem til udgangen af september, og dermed først kunne tiltræde i Randers FC den 1. oktober.

Nu er Hobro IK og Randers FC imidlertid blevet enige om en aftale, der giver Thomas mulighed for at stoppe i Hobro IK med øjeblikkelig virkning.

- Det er glædeligt, at vi er blevet enige med Randers FC om en aftale vedrørende Thomas fremtid, så vi alle kan komme videre. Vi har været rigtig glade for at have Thomas i Hobro IK, og han skal have en stor tak for alt det, han har udrettet i sit halvandet år som cheftræner i klubben. Vi ønsker ham al mulig held og lykke fremover, lyder det fra sportschef Jens Hammer Sørensen.

Hos Randers FC er direktør Søren Pedersen tilfreds med, at Thomas Thomasberg kan tiltræd med øjeblikkelig virkning.

- Det er mest optimalt for alle parter, at Thomas kan påbegynde sit arbejde i Randers FC fra opstarten af sæsonen 18/19. Vi vil gerne takke Hobro for at finde en løsning, som er positiv for alle parter, siger direktør i Randers FC, Søren Pedersen.

Også Thomas Thomasberg glæder sig over, at klubberne er blevet enige om en løsning.

- Jeg er glad for, at klubberne er blevet enige om en løsning, så jeg nu kan komme i gang med mit nye arbejde. Jeg har været ekstremt glad for at være i Hobro IK både som træner og som menneske, og jeg vil gerne sige tak til spillere, stab og alle andre i og omkring klubben for en rigtig god tid. Nu ser jeg frem til at komme i gang i Randers FC, siger Thomas Thomasberg.


Seneste nyt

fra Nordjylland