Tidiane Sane skriver kontrakt med Hobro IK

Tidiane Sane fra Senegal vender tilbage til Alka Superligaen på et etårig kontakt med fodboldklubben Hobro IK.

Hobro IK har skrevet en kontrakt på et år med den senegalesiske midtbanespiller Tidiane Sane. Han har været væk fra Alka Superligaen i 2,5 år, hvor han har spillet i den tyrkiske klub Elazigspor. Før det spillede han i Randers RC fra 2006 til januar 2013.

- Tidiane Sane er dygtig på bolden, meget mobil og kommer godt rundt på banen, og så er han rigtig sikker i pasningsspillet. Det er et regulært scoop, at det er lykkedes at få ham til Hobro, siger sportschef i Hobro IK, Jens Hammer Sørensen.

Jens Hammer Sørensen var imponeret over Tidiane Sane i to testkampe mod Brabrand IF og AC Horsens. Tidiane Sanes indsats i de to kampe, har været medvirkende til, at der er blevet skrevet kontrakt imellem ham og Hobro IK. Derudover Tidiane Sanes tidligere holdkammerater, som spiller i Hobro nu, anbefalet ham til holdet.

- Hobro var en af de første klubber, der henvendte sig, og jeg fik fra begyndelsen et godt indtryk af klubben. Herudover kender jeg mange spillere på holdet, som jeg har spillet med i Randers, så det var ikke et svært valg. Jeg håber, at jeg kan bidrage til, at vi bider os fast i Alka Superligaen, siger Tidiane Sane.

Tidiane Sane kommer til at trække i en trøje med nummer otte på ryggen i Hobro IK.


Seneste nyt

fra Nordjylland