Tidlig jul for ældre

[size=3]For tredje år i træk har Charity of Aalborg delt julepakker ud til ældre og hårdt stillede mennesker.[/size]

Arne Schade er i dag, for tredje år i træk, ude at bringe glæde til ældre, såsom ensomme folk. Det er folk som er oppe i en alder, hvor de ikke selv kan handle ind, som kan lave en ansøgning til Arne Schade, om at de gerne vil have sådan en julepakke.

Det er ikke kun julepakker der bliver bragt ud hos Charity of Aalborg. I de seneste fire år har velgørenhedsforeningen arrangeret events for at samle penge sammen til de julepakker der bliver bragt ud i december.

Det er blandt andre ting, kvinde løb som bliver arrangeret.
Charity of Aalborg deler pakker ud til alle i Aalborg kommune, som er kvalificeret til at få en tidlig julegave.

Pakken består af det nødvendige man skal bruge, for at få en god juleaften og de kommende juledage. Pakken har en værdig af 800 kroner og indeholder mange ting, lige fra slikposer til flæskesteg.
Der er også andre der har villet hjælpe Arne Schade, med at skabe glæde til ældre og hårdt prøvede.

Blandet andre har Super Best hjulpet med at pakke kasserne som de ældre får udleveret. Mortens Kro har også sponsoreret med nogle flasker rødvin. Blomsterforhandleren Le Fleur har også bidraget med en flot blomst. 

- Julen er kontrasternes tid hvor vi oplever at mange har rigeligt, og en helt masse desværre, og flere og flere, har rigtig lidt til jul, og har svært ved at overskue det at få gæster, og børnebørn kommer hjem, siger Arne Schade, som er stifter af Charity of Aalborg til TV2/NORD.

Der er sket en stor forandring siden sidste år, for dobbelt så mange har i år ansøgt om at få en julepakke og det er blevet til 41 ud af 50 ansøgere, som er kvalificeret til en pakke.

Grunden til at nogle er blevet valgt fra, er at Arne Schade har læst deres ansøgning, og vurderet at de går ind under en anden gruppe, end dem han vil ud til.

For eksempel er en enlig mor med hus og børn, ikke kvalificeret til en efterspurgt julepakke, fordi at der findes andre velgørenhedsgrupper, som hjælper folk som hende.


Seneste nyt

fra Nordjylland