Tidligere AaB'er vil ikke kræve feriepenge

Foto: tv2nord.dk (Arkiv)

Den tidligere AaB'er Mathias Lindström vil i modsætning til flere af sine tidligere holdkammerater i AaB ikke kræve feriepenge af klubben.

Den tidligere AaB-spiller Mattias Lindström, som sammen med en række andre tidligere AaB-spillere er berretiget til en anseelig sum penge i feriepenge-sagen, ønsker ikke at få sin del af kronerne. Det oplyser TV2.

Han mener selv, at det efter mange gode år i Danmark, ikke vil gavne nogen parter at takke ja til et sådant tilbud.

- Jeg har fået mine penge. Jeg havde en god tid i Aalborg, og jeg vil ikke forstyrre det. Penge betyder slet ikke alt. Jeg synes, at jeg har et godt forhold til Aalborg og alle folkene i klubben, og det er fint for mig. Jeg vil ikke forstyrre relationen til de mennesker på grund af nogle penge, siger Lindström til TV2.

Det var spillerforeningen som spurgte, hvorvidt Lindstrøm ville være med til at køre sagen eller ej, et tilbud svenskeren altså blankt afslog. Dog påpeger han, at han ikke bebrejder de kolleger som gerne vil have pengene.

- De spurgte mig, om jeg ville være med til at drive sagen. Men jeg sagde nej. Det er op til hver enkelt spiller, hvad man vil gøre. Hvis de har ret til dem, så fint. Det må man gøre hvis man har lyst, siger han til TV2.

Mattias Lindström spillede fra 2004-2007 i AaB. Han optrådte 88 gange for klubben.

Flere nyheder fra TV2 Nord