Tidligere byrådsmedlem siger farvel til direktørpost

Efter otte år som direktør for boligselskabet Plus Bolig et Henrik Thomsen nu stoppet.

Boligselskabet Plus Bolig har indledt jagten på en ny direktør. Det sker, selskabets nuværende direktør, Henrik Thomsen, har valgt at sige op.

Henrik Thomsen er tidligere byrådsmedlem og rådmand fra SF i Aalborg og har nu i otte år passet jobbet som direktør for boligselskabet, der administrerer cirka 3500 lejeboliger i Aalborg, Støvring, Hobro og Farsø. Et job, han har fundet både spændende og berigende, men som han altså nu siger farvel til.

- Jeg forlader Plus Bolig med vemod, men også med rank ryg. Det har været otte utroligt gode og spændende år som direktør, hvor vi har sat mange ksibe i søen. Jeg har haft et fortrinligt ssamarbejde med de skiftende bestyrelser og med de dygtige og engagerede medarbejdere. Dem kommer jeg til at savne, siger Henrik Thomsen.

På de otte år, han har været direktør i Plus Bolig, er der blevet sat gang i etableringen af mere end 1000 nye lejeboliger.

- Jeg er stolt over at have været med til at gøre Plus Bolig ti let professionelt, slagkraftigt og toneangivende boligselskab. Nu er tiden inde til, at der skal findes en ny direktør, som kan bringe Plus Bolig videre, siger Henrik Thomsen, der endnu ikke ved, hvad fremtiden skal bringe af nye udfordringer og arbejdsopgaver.

Fra bestyrelsens side i Plus Bolig beklager man Henrik Thomsens beslutning.

- Vi er i Plus Boligs bestyrelse kede af, at vores gode samarbejde med Henrik Thomsen nu stopper. Plus Bolig er et boligselskab i en sund og positiv udvikling, og vi vil i bestyrelsen nu bruge den kommende tid til at finde en ny direktør, som kan sikre, at den gode udvikling af boligselskabet fortsætter, siger Jane Christensen, bestyrelsesformand for Plus Bolig.

En af Henrik Thomsens første store opgaver som direktør var at stå i spidsen for fusionen af tre boligselskaber - Cimbria, Boligselskabet af 1951 og Aalborg Boligselskab af 1956.

- Det er i høj grad Henrik Thomsens fortjeneste, at Plus Bolig i dag er et moderne boligselskab fuld af fremdrift. Han har været med til at sikre Plus Bolig mange nye byggeprojekter både i og uden for Aalborg og samtidig sørget for, at vi har en fokuseret renoveringsplan af alle vores eksisterende boliger. Alt sammen til gavn for både nuværende og fremtidige beboere i Plus Bolig, siger Jane Christensen.


Seneste nyt

fra Nordjylland