Tidligere landsholdsspiller skal få Sæby til tops

Gintas Podelis spillede i sidste sæson som professionel i den bedste liga i Estland hos klubben JK Sillamäe. Nu skal han spille i Sæby. Foto: Flemming Thingbak

Skjold Sæby har forstærket holdet med den 25-årige lituaer Gintas Podelis, som har spillet både på U19 og U21 landsholdet for Litauen.

Gintas Podelis spillede i sidste sæson som professionel i den bedste liga i Estland hos klubben JK Sillamäe. Det endelige gennembrud for den 25-årige angriber udeblev, og han har siden været på jagt efter en ny klub. Det er dog ikke lykkedes at få en kontrakt, så Gintas Podelis endte i stedet i Sæby, hvor han har fået arbejde.

Drømmen er stadig at spille sig til en kontakt med en europæisk klub, og

jyllandsserieholdet i Sæby skal i første omgang være springbræt videre.

Gintas Podelis spiller som amatør i Skjold Sæby, men på diverse transfersider på nettet står han anført til en værdi af 100.000 euro.

Skjold Sæbys træner Karstwn Thomsen glæder sig til at se sin nye angriber i aktion.

- Gintas er en klar forstærkning, og han vil helt sikkert tilføre vores offensiv en ekstra dimenssion, og jeg tror, at han vil volde mange hold store problemer, siger Karsten Thomsen.

Gintas Podelis får debut for Skjold Sæbys jyllandsseriehold lørdag eftermiddag i lokalbraget mod Frederikshavn på Sparekassen Vendsyssel Arena i Sæby, og litaueren ligner en markant offensiv forstærkning til

Sæby-mandskabet.

Den 25-årige angriber scorede spillede i sidste sæson 8 kampe for JK Sillamäe i den estiske mesterliga og scorede et enkelt mål. Han er ligeledes noteret for et mål i sine tre kampe for Litauens U21 landshold.

Flere nyheder fra TV2 Nord