Tidligere skatteminister glæder sig til regionsarbejde

68-årige Ole Stavad går fra en post som viceborgmester i Jammerbugt Kommune til en plads i Regionsrådet med nsæten 3200 personlige stemmer.

Han har efterhånden prøvet lidt af hvert, 68-årige Ole Stavad. På et langt CV står titler som blandt andet skatteminister, erhvervsminister, viceborgmester i Jammerbugt Kommune og præsident for Nordisk Råd - og lige om lidt kan han også føje regionsrådsmedlem til listen.

Ved regionsrådsvalget den 21. november blev han valgt ind for Socialdemokratiet med 3194 personlige stemmer. Og den nye post er en, Ole Stavad glæder sig til. 

- Jeg er både rørt og taknemlig over de mange positive tilkendegivelser efter mit valg til Region Nordjylland. Jeg har mødt nogle, som tror, det betyder mindre, når man har været med i mange år. Sådan er det ikke. Nærmest tværtimod. Det giver mig ekstra energi og skaber glæde og overskud, skriver Ole Stavad i et opslag på sin Facebook-side.

Det er endnu uvist, hvilke udvalgsposter, der kan komme i spil for den tidligere skatteminister er endnu uvist. Umiddelbart har Ole Stavad dog selv meldt ud, at han ikke vil gå efter en af de i alt seks S-pladser i regionens Forretningsudvalg, men at han ville være interesseret i en plads i sundhedskoordinationsudvalget. 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland