Tilbage til hverdagen: Maskinerne kører igen i Nørresundby efter ligfund

02:33

Video: Michael Schmidt Thomsen

Medarbejderne på affaldssorteringen Ragn Sells i Nørresundby mødte igen på arbejde torsdag efter et lig var blevet fundet på pladsen onsdag.

Efter at være blevet sendt tidligt hjem fra arbejde onsdag på grund af fundet af et lig, mødte medarbejderne på Ragn Sells i Nørresundby ind på job igen torsdag. 

Liget af en 39-årig mand blev fundet i avishallen onsdag formiddag, og politiet har siden været til stede på affaldssorteringens store plads. 

- Det var da en speciel arbejdsdag. Det havde vi da ikke regnet med, da vi mødte ind i går, fortæller formand på pladsen Søren Rytter.

Læs også Lig fundet i Nørresundby: Afdød mand er identificeret

Søren Rytter var en af de første på findestedet, da en af hans medarbejdere opdagede liget af den 39-årige mand. 

- Han ringer og siger, jeg skal komme ud nu, og der kan jeg godt høre, at der var noget galt. Og da jeg så kommer ud, kan jeg se, at det er ikke en dukke eller noget. Det er et menneske, fortæller Søren Rytter. 

De ansatte fik da også lige en ekstra lang sludder over morgenkaffen, da de mødte ind torsdag morgen. 

- Vi har et godt team, der er gode til at få snakket om tingene. Så vi fik lige en kop kaffe, og der var en der hentede rundstykker ved bageren, og så fik vi det snakke i gennem. Så stemningen er egentlig okay, fortæller Søren Rytter.

- Det er mest, når man kommer ind i avisrummet, hvor det er sket, at man tænker over det, så det fylder da. Og der er også nogle spor endnu, fortæller Søren Rytter.  

Politiet har endnu ikke klarlagt, hvordan liget af den 39-årige mand er havnet på affaldssorteringen. 

Læs også Lig i Nørresundby har sandsynligvis ikke været udsat for en forbrydelse

Flere nyheder fra TV2 Nord