Tilmeldingsboom til DM i halv ironman

Foto: Arkiv

Tilmeldingerne strømmer ind til næste års DM i 1/2 ironman i Aalborg. 200 tilmeldinger har Aalborg Triathlon Klub modtaget, efter kun fire dage.

For andet år i træk arrangeres der et DM i 1/2 ironman i Aalborg. Søndag 7. juli afvikles triathlonstævnet og allerede nu tegner det til at slå alle rekorder.

Formanden for Aalborg Triathlon Klub Keld Hejlskov glæder sig over tilmeldingerne.

- Vi kunne mærke en stor forhåndsinteresse for næste års triathlonstævne på baggrund af den store succes i dette års DM. De mange tilmeldinger kom alligevel lidt bag på os og i det første døgn havde vort system problemer med at følge med.

Det er dog løst og formanden ser frem til endnu flere deltagere.

- Foruden DM i 1/2 ironman afvikler vi sideløbende en 1/4 ironman. Den henvender sig primært til nye i triathlonsporten. En kvart ironman er også en stor udfordring men vil kunne klares med en koncentreret træningsindsats.

Også næste års stævne vil foregå i Aalborgs vestby. Med Aalborg Rugby Stadion som skiftezone afvikles svømmedelen i kridtgraven, cykelrute omkring Nørholm og den afsluttende løberute langs Limfjorden ind mod Aalborgs centrum og ruterne er næsten helt klar, udtaler stævnekoordinator Nicolai Mifsud.

Inden de danske mestre kan kåres skal de gennemføre 1,9 km svømning, 90 km cykling og 10,5 km løb.

Flere nyheder fra TV2 Nord