Tiltalt far fik sin søn dømt for vold

På Rebildsagens anden dag i retten i Aalborg er det kommet frem, at den tiltalte mand har fået sin søn dømt for vold.

Den 56-årige mand fra Rebild, der står tiltalt for en række overgreb på børn, har fået sin søn P dømt for vold. Det kom frem i retten i Aalborg tirsdag under forsvarerens afhøring af manden.

Episoden mellem den tiltalte og sønnen P fandt sted for få år siden. Ifølge forsvareren og farens forklaring skete det en dag, hvor en anden søn ,S, havde taget nogle billeder i faderens hjem under et samvær og sendt til moderen. Det blev faren vred over, og det udvikler sig til tumult. Det er her sønnen P slår sin far. Det melder den 56-årige mand siden til politiet.

På spørgsmålet om det ikke var hårdt at anmelde sin søn sagde den tiltalte i retten:

- Det var jeg ikke meget for. Men jeg så ikke nogen anden udvej.

Det endte med at sønnen P blev idømt en betinget dom for vold mod sin far. Den tiltalte forklarer, at han adskillige gange har forsøgt at få kontakt til sin søn gennem breve, men at sønnen P aldrig har svaret på de breve.

Forsvareren og den tiltalte mand har ellers gentagne gange fortalt i retten, at faderen havde et godt forhold til alle sine børn, og tirsdag formiddag fremførte forsvareren flere SMS'er fra faren som bevis. SMS'erne er sendt til den 15-årige datter M, som ifølge anklageskriftet har været udsat for de værste overgreb.

I SMS'erne skriver den 56-årige til sin datter: "Godnat min skat. Jeg elsker dig og savner dig." og "Elsker dig smukke højere end himlen."


Seneste nyt

fra Nordjylland