Tiltalt for overgreb på piger

En 48-årig sextiltalt forsvarer sig med, at han troede to piger var over 15.

Manden er tiltalt for overgreb mod flere børn. Blandt andet for en episode den 30. juli 2009 på hotel SAS Radisson i Aalborg, hvor manden fejrede sin fødselsdag.

Til stede var den 17-årige døvstumme pige L, som manden blandt andet er tiltalt for at have ført ud i prostitution.

Senere kom også pigens 12-årige lillesøster og en 14-årig pige til hotellet. Manden endte med at have samleje med den 14-årige, og ifølge anklagemyndigheden forsøgte han også at forgribe sig på den 12-årige. Det fortæller Ritzau.

- De to piger var en fødselsdagsgave til mig, forklarede manden i retten om grunden til, at pigerne var på hotelværelset, som den 17-årige også brugte til at betjene sexkunder.

- Jeg vidste kun, at de var over 15. Det havde L fortalt mig. De kom de med en længere forklaring om, at de havde haft nogle taxaudgifter. Og dagen inden havde jeg vundet 8.000 nede på casinoet, så jeg stak dem 500 hver.

Men pigerne var altså ikke 15 år, og anklagemyndigheden mener oven i købet, at de 500 kroner blev givet som direkte betaling for seksuelle ydelser.

Det nægter manden, ligesom han nægter alle øvrige anklager mod ham. En del materiale fra politiets rapporter virker ellers til at kunne belaste mandens sag, men han har hele vejen igennem afvist rapporternes indhold.

- Det kender jeg ikke noget til. Det er opspind fra Nordsjællands Politis side, lyder det blandt andet fra manden.

Også udskrifter fra mandens sms-korrespondance virker til at kunne belaste ham:

- Sidder her med vandpibe, "Lizzia" og to små fine gaver. Hæ hæ, du burde være her.

Sådan skrev han til en 16-årig pige, som manden tidligere i sagen har benævnt som sin bolleveninde. "Lizzia" er et kælenavn for pigen L, og de to små gaver er ifølge anklagemyndigheden de to yngste af pigerne.

Der ventes dom i sagen den 18. januar. ved Retten i Lyngby.


Seneste nyt

fra Nordjylland