Tina French trækker sig som politisk leder for Venstre i Aalborg

Tina French, tidligere spidskandidat for Venstre i Aalborg, meddeler mandag aften på Facebook, at hun trækker sig som politisk leder for partiet.

- Der skal være klare linjer. 

 
 
Foto: Facebook

Sådan indleder Tina French et facebookopslag sent mandag aften, hvor hun meddeler, at hun ikke længere vil fungere som politisk leder for partiet i Aalborg. Meldingen kommer, efter hun i starten af januar trak sig som spidskandidat oven på to valgnederlag.

- Derfor mener jeg nu - i forlængelse af min "nytårs-beslutning" om ikke at genopstille som spidskandidat - at det giver mening, at jeg trækker mig som politisk leder (en intern titel) for Venstre i Aalborg Kommune, skriver Tina French videre.

Usikkerhed om retning

Tina French besluttede efter nytår at trække sig som spidskandidat efter nu to gange at have tabt valgkampen om Aalborg Kommunes mest indflydelsesrige post, nemlig borgmesterstolen, til Socialdemokratiets Thomas Kastrup-Larsen.

Hun mente ikke, at der var nogen grund til at forsøge tredje gang, men ville i stedet overlade pladsen til nye kræfter. Siden har der dog været usikkerhed i og uden for partiet. 

- Jeg har kunnet mærke, at der har været usikkerhed om, hvem der sætter retningen for Venstre i Aalborg Kommune efter min udmelding ved årsskiftet. Det er en uholdbar situation for Venstre. Derfor vil jeg gerne give plads til, at nye kræfter kan komme til at sætte retning. Hvordan og hvornår det rent praktisk skal ske, er ikke op til mig, skriver Tina French.

Jeg glæder mig til det videre politiske arbejde, især i min elskede skoleforvaltning, hvor jeg vil fortsætte med at sætte retning for arbejdet, slutter hun.


Seneste nyt

fra Nordjylland