Tine Fenger fandt kærligheden igen

Tine Fenger Thomsen er organist og musikskolerektor. Hun blev enke i en tidlig alder og dristede sig ud på datingmarkedet for at finde ny stor kærlighed. Men der var han ikke.

Tine Fenger Thomsen fandt sin store kærlighed allerede som 18-årig, da hun forelskede sig i en næsten dobbelt så gammel mand. Ægteskabet var lykkeligt og sammen fik de to børn. Tine uddannede sig til pianist og alt var godt, men så ramte tragedien den lille familie, da hendes mand efter kort tids sygdom døde af kræft. Tine var kun 41 år, da hun pludselig stod alene med de to børn: 

- Og i de år år, så var mit eget kærlighedsliv, altså  - det tænkte jeg slet ikke på! Det var nedtonet. Jeg savnede det sådan set ikke, og regnede ikke med jeg skulle få det igen. Og der gik i hvert fald fire-fem år, indtil jeg havde lyst, fortæller Tine, der er født og opvokset i Bjerringbro. 

Se sprogrammet Portrætter Punkt for Punkt her. 

quote Det er meget sundere at kaste sig over at lave noget end at kaste sig over selvynk!

Tine Fenger Thomsen 

Dating

Efter de fire-fem år - i stor sorg og med omsorg for børnene som det vigtigste - er hun klar til at give kærligheden en ny chance. Men det er ikke så ligetil:

- I starten der synes jeg at alle mænd, de så helt forkerte ud! Altså, det var virkelig underligt! Jeg sad sådan og kiggede ud i klassen, så tænkte jeg: Hjælp! Hvis jeg skulle røre ved dem, fortæller Tine Fenger.

Så prøver Tine som så mange andre, der søger et kæresteforhold, at finde en ny mand via datingsiderne.

- For mig var det ikke nogen succes. Og jeg synes det har en helt forkert indgangsvinkel til kærligheden, siger Tine og uddyber: 

- Så skriver de alle de der politisk-korrekte ting på datingsiderne, hvor man endelig skal sige: Jo, man dyrker motion. Uh, man interesserer sig for økologi. Og man gør alle de rigtige ting, og man kan godt lide hjemlig hygge og natur og sådan nogen ting. Men man skriver jo ikke om de virkelige ting, ler Tine, der i dag har fundet kærligheden igen.

Tine Fenger Thomsen, der også er uddannet organist,  er i dag rektor for Kirkemusikskolen i Vestervig i Thy. Hun bor nu i Thisted sammen med Asger. Et lykkeligt forhold, der dog også kræver sine ofre, vilje og forståelse, når man møder hinanden i en moden alder og med 'en bagage'.

Se snigpremiere og hele serien Portrætter Punkt for Punkt her. 


Seneste nyt

fra Nordjylland