Tirsdag bliver en trist affære, men solen kommer på torsdag

01:11

De fleste steder vil tirsdag opleve at få regn, og temperaturerne bliver også ganske beskedne.

Det sommerlige vejr fra den forgangne weekend er for længst væk, og tirsdag venter der Nordjylland en skyet omgang, hvor mange formentlig også vil opleve regn i større eller mindre grad.

Hvor meget eller hvor lidt regn man vil få de forskellige steder er TV 2 Vejrets prognoser ret uenige om, men en model peger på, at der allerede fra morgenstunden vil regne i Himmerland, mens resten af landsdelen vil få regn i løbet af dagen.

Det er en frontzone, der skal passere landet fra vest, der skal give os bygevejr, men ud på eftermiddagen er den igen passeret, og så er det kun det sydligste Himmerland, der til aften vil opleve dryp fra oven.

Læs også Bier er ofre for det kolde danske forårsvejr

Luften over Nordjylland er tirsdag lidt køligere end i resten af landet, og temperaturen vil således ligge mellem 12 og 18 grader. Vinden vil over dagen tage til og blive frisk fra vest, og det er et spor, vejret vil fortsætte i de kommende dage. Temperaturerne vil ikke komme over 20 grader, og mange steder vil man opleve at få regnbyger.

Den flotteste dag i TV 2 Vejrets femdøgnsprognose er torsdag, hvor vi kan forvente masser af solskin, men beskedne temperaturer.