Tjek din nabo - også politisk

I anledning af det forestående folketingsvalg giver Spar Nord nu nem og gratis adgang til at se, hvordan stemmerne i dit nabolag fordeler sig imellem de politiske partier. Oplysningerne er en del af Spar Nords såkaldte Naborapport, der også giver indblik i gennemsnitlig indkomst, formue og meget andet hos naboerne til en specifik adresse.

Med få dage til folketingsvalget lancerer Spar Nord nu siden www.naborapport.dk/valg, der giver nem og gratis adgang til at se, hvordan stemmerne i dit nabolag fordeler sig imellem de politiske partier.

Ifølge pressechef i Spar Nord Leif Lind Simonsen er Naborapporten først og fremmest et værktøj beregnet til boligsøgende, der gerne vil blive klogere på deres nye naboer og nye nabolag, inden de beslutter sig for at købe ny bolig. Men den giver også mulighed for at lære mere om det nabolag, du allerede er en del af.

- Uanset, om du bare er nysgerrig på dine nuværende naboer og dit nuværende nabolag, eller om du har brug for at blive klogere på et nyt område, så er Naborapporten et relevant værktøj at stifte bekendtskab med, siger Leif Lind Simonsen og fortsætter:

- Ligesom tilstandsrapporten og energirapporten fortæller dig noget om boligens fysiske beskaffenhed og energiforbrug, så fortæller Naborapporten dig noget om lokalmiljøet og de mennesker, der bor i det.

Og nu altså også stemmefordelingen på det lokale valgsted ved det seneste valg.


Seneste nyt

fra Nordjylland