Tjørnelund bliver i Hobro IK

Hobro IK og Jacob Tjørnelund er blevet enige om en ny aftale, der holder forsvarsspilleren i klubben i de kommende tre år.

Siden januar 2014 har Jacob Tjørnelund tørnet ud for Hobro IK. Det bliver i hvert fald til yderligere tre år i Hobro-trøjen for venstrebacken, der i dag har sat sin signatur på en ny aftale gældende indtil sommeren 2021.

Jacob Tjørnelund er oprindeligt fra Haderslev og spillede i SønderjyskE, inden turen gik til Mariagerfjord og Hobro IK, hvor han har spillet 88 kampe og scoret tre mål.

Den 26-årige venstreback glæder sig over at have fremtiden på plads for de kommende år.

- Vi har i noget tid snakket om at lave en længere aftale, og nu er det så kommet endeligt på plads, hvilket jeg glæder mig over, da jeg er virkelig glad for at være i klubben. Det har været en rigtig flot sæson fra vores side i år, og jeg tror, at vi går flere flotte sæsoner i møde, lyder det fra Jacob Tjørnelund.

Sportschef i Hobro IK, Jens Hammer Sørensen, glæder sig ligeledes over kontraktforlængelsen.

- Jeg er rigtig glad for, at vi har fået lavet en længere aftale med Jacob. Han har haft lidt problemer med skader gennem tiden, men han har været rigtig godt kørende på det sidste og har også fået en del spilletid her i slutningen af sæsonen. Når Jacob er helt klar, er han en rigtig dygtig Superliga-spiller, udtaler sportschef Jens Hammer Sørensen.

- Jacob har efterhånden været her i lang tid og har derfor også stor betydning uden for banen. Han kender vores kultur, og den er vigtig at værne om, så det har også medvirket til, at vi har prioriteret en forlængelse med Jacob højt, forklarer sportschefen.

Det er i denne sæson blevet til 20 optrædener og en enkel scoring for Jacob Tjørnelund.


Seneste nyt

fra Nordjylland