TMS Ringsted slår Mors-Thy Håndbold i bundgyser

Både Mors-Thy Håndbold og TMS Ringsted havde inden aftenens kamp sæsonens første point til gode.

Der var lagt op til et klokkerent bundopgør, da Mors-Thy Håndbold fredag aften tog til Ringsted i jagten på sæsonens første point. Mors-Thy lå inden aftenens kamp næstsidst i tabellen med nul point, kun foran dagens modstander, TMS Ringsted, som ligeledes havde nul point, men en dårligere målscore.

Derfor var aftenens opgør en god mulighed for begge mandskaber, til at få sæsonens første point på kontoen og stemple ind i turneringen.

Og det var tydeligt at se, at det var to jævnbyrdige mandskaber, der var mødt op til kamp i Dansk Kabel TV Arena i Ringsted. En meget lige første halvleg endte således 10-10.

I anden halvleg gentog mønsteret sig. Dog var det Mors-Thy, der hele tiden var foran med et par stykker. Desværre for Mors-Thy formåede de ikke at trække langt nok fra Ringsted, som fik udlignet med få minutter tilbage til stillingen 21-21. Herfra var Mors-Thy-spillerne løbet tør for kræfter og kampen endte med et smalt nederlag til Mors-Thy Håndbold på 24-22.