Tømmermændende plejes bedst i Haverslev

01:43

Et sandt fastfood mekka er blomstret op i byen Haverslev, hvor adskillige nordjyder i dag skulle kurere de værste tømmermænd ovenpå nytårsaften.

Der var travlt på fastfoodrestauranterne hele nytårsdag. Foto: Thomas Gaardsmand

1 af 2

I Haverslev er et sandt fastfoodmekka blomstret op. Den lille by var da også yderst velbesøgt dagen efter nytårsaften.

En McDonalds, en grillbar og en helt ny Burger King. Det er, hvad Haverslev kan byde på inden for en radius af 50 meter. Byen er blevet et mindre mekka for fastfood, og det er noget, der dur dagen efter nytårsaften. Ved Haverslev flokkedes nordjyderne nytårsdag til for at få plejet tømmermændene.

Der er mange tilbud, så det er bare at køre op og lige fornemme, hvad man føler for på dagen, fortæller tømmermandsramte Kristian Svenstrup fra Hobro til TV2 Nord.

Flere af gæsterne på restauranterne i dag var yderst pressede efter festlighederne i går. Derfor var enkelte også ganske glade, da de satte foden indenfor på de populære restauranter.

- Årh, vi er bare så lykkelige altså. Vi skulle bare ud og have noget mad nu, siger Frederik Jeppesen, der sammen med en ven og en veninde besøgte McDonalds.

For medarbejderne på fastfood-restauranterne repræsenterer 1. januar dog noget helt andet end træthed og tømmermænd. Det fortæller Lone Vest Andersen, restaurantchef på Burger King i Haverslev.

- Det er klart årets sjoveste arbejdsdag. Der er gang i den næsten lige fra vi kommer til vi går hjem. Og folk bestiller bare de helt store menuer, siger hun.

Og selvom langt de fleste i dag valgte at pleje tømmermænd på de to store burgerkæder, så var der enkelte, der valgte den lidt mere traditionelle løsning i form af grillmad fra Motorvejsgrillen.

- Vi skulle egentlig have været på McDonalds, men vi kørte op og kiggede på den nye Burger King, og så ville vi egentlig hellere bare herned og have en cheeseburger, fortæller Kristian Svenstrup.

Flere nyheder fra TV2 Nord