Topkarakter og top-25

Den nye rytter hos Team Concordia Forsikring Himmerland leverede en udmærket præstation ved DM i enkeltstart.

Andreas Rosenberg fra Team Concordia var i ilden to gange torsdag. Først var det på den boglige front, at den 19-årige gymnasieelev blev testet. Og den prøve klarede han ganske fint. Et 10-tal blev resultatet af torsdagens eksamen, hvor der udover lærer, og censor også var selskab af enkelstartscyklen i eksamenslokalet.

Men der blev ikke meget tid til at nyde den præstation, for i al hast gik turen til Hammel og DM i enkeltstart. Her endte Andreas Rosenberg på en 25.-plads - et resultat, der var en smule dårligere, end hvad Concordiarytteren havde håbet på.

- Det var måske lidt optimistisk at håbe på en top-20 placering. Jeg var først færdig med eksamen kl. 11.40 og da vi ankom til Hammel var ruten desværre spærret af, så jeg nåede aldrig at få rullet ruten igennem. Under de omstændigheder synes jeg nu egentlig det gik meget godt. Næste år kan jeg koncentrere mig 100% om cyklingen, og så bliver det spændende at se, hvad det så kan blive til, siger Andreas Rosenberg i en pressemeddelelse.

Næste store opgave for Andreas bliver DM linieløbet søndag, hvor han og resten af holdets danske ryttere skal prøve kræfter med Pøt Mølle stigningen hele 20 gange.


Seneste nyt

fra Nordjylland