Torben Keller indstiller karrieren

Pandrup-bokseren Torben Keller lægger boksehandskerne på hylden, efter at han i lørdags tabte for første gang i sin professionelle karriere.

Torben Keller har bokset sin sidste kamp i karrieren. Sådan ser det i hvert fald ud lige nu. Det er en realitet, efter at Pandrup-bokserens tyske promotor Team Sauerland har mistet troen på ham.

- Sauerland vil have mig til at gå ned i løn, og det vil jeg ikke. Hvis jeg gør det, vil det gå ud over min forberedelse til kampene, og det ville være at gå på kompromis med det, jeg står for, siger Torben Keller til TV2/Nord.

Torben Keller blev i lørdags knockoutet i første omgang, da han Arman Torosyan ved et Fight Night-stævne i København. Det var den 27-årige boksers første nederlag som professionel.

- Det føles surrealistisk, at det er slut. Jeg har ikke mistet lysten til at bokse, men jeg vil ikke bokse på de vilkår, Sauerland tilbyder mig. Min hyre var ikke superfed i forvejen, siger Torben Keller.

Nu skal Keller finde ud af, hvad tiden uden for bokseringen skal bruges på. Han har i forvejen arbejdet som træner og motivator i træningskonceptet Training for Warriors, og det arbejde vil Keller sandsynligvis opprioritere nu.

Torben Keller slutter sin professionelle karriere, som begyndte i 2011, med 10 sejre, en uafgjort og et nederlag på rekordlisten.


Seneste nyt

fra Nordjylland