Tordenskiold opsagt sin stilling

Idémageren til Tordenskioldsdage i Frederikshavn gennem 10 år og direktør for Fonden Tordenskiold siden stiftelsen for fire år siden, Jan Michael Madsen, har opsagt sin stilling.

Ked af det
- Det er vi kede af, siger bestyrelsesformand Erik Sørensen. Jan Michael har jo "fyldt meget" i projektet, og i første omgang skal vi lige vænne os til tanken.

Ændret opbygning
Om vi skal fortsætte med den nuværende model, hvor vi har en fondsbestyrelse og "en direktør for det hele", om man vil, eller om projektet skal splittes op i en administrerende ledelse og en kunstnerisk ledelse eller noget lignende, vil tiden vise, siger Erik Sørensen.

Ingen nem beslutning
For Jan Michael Madsen har opsigelsen ikke været nogen nem beslutning.
- Jobbet som direktør for Fonden Tordenskiold har været fire fantastiske og udfordrende år sammen med hundredvis af professionelle og frivillige mennesker, og jeg synes at vi sammen, gennem lysten til at lege i en storslået fortælling, har formået at løfte historien om Tordenskiold og Fladstrand op til et flot og dramatisk kulturprojekt, som har opnået opmærksomhed vidt omkring, og jeg er stolt over det, vi har nået. Alligevel synes jeg, tiden er inde til at søge nye udfordringer, siger Jan Michael Madsen.

Ny handlingsplan
Jan Michael Madsen og bestyrelsesmedlem Jørgen Giversen udarbejder p.t.
en handlingsplan, som skal sikre det videre forløb frem mod Tordenskioldsdage 2008.

Samarbejdspartnere høres
- Før planen bliver behandlet i Fonden Tordenskiold i januar, vil den blive diskuteret med foreningen Tordenskiolds Soldater Fladstrand og de kommercielle samarbejdspartnere, forklarer Erik Sørensen.

Ekstra bestyrelsesmøde
Handlingsplanen bliver præsenteret på et ekstraordinært bestyrelsesmøde den 14. januar 2008.


Seneste nyt

fra Nordjylland