Torsdagens Nordjylland Live: Meget mere end statslige arbejdspladser

Staten flytter 513 arbejdspladser til Nordjylland. Det bliver et af aftenens emner i Nordjylland Live, men du kan også høre om oktoberfest og tandlæger.

Dagens helt store nyhed i Nordjylland er de mange nye arbejdspladser, der kommer til Regionen, og dem kan du høre meget mere om i aftenenes udgave af Nordjylland Live, hvor aftenens værter Ingrid Buch og Morten Pedholt blandt andet snakker med borgmester i Hjørring Arne Boelt.

Men der sker også andet i studiet torsdag aften. I studiet får Ingrid og Morten besøg af en frisøg og en meget langhåret pige, nogle nordjyder der er helt vilde med Oktoberfest, og du kan høre om unge, der ikke går til tandlæge.

Se med i aftenens udgave af Nordjylland Live på TV2 Nord Salto og TV2 klokken 19.30.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

KOMMER DU AFSTED TIL TANDLÆGEN hvert år? I aften møder vi en, der ikke har været afsted i otte år. Se med klokken 19.30.

Posted by TV2 Nord on 1. oktober 2015


Seneste nyt

fra Nordjylland