Tour-vinder dropper Danmark Rundt

Team Concordias Magnus Cort er udtaget til et fransk etapeløb, og det giver plads til Christian Ranneries ved Post Danmark Rundt. Foto: Sven Erik Sode

Bradley Wiggins stiller alligevel ikke start i Post Danmark Rundt, der starter i næste uge. Han kommer altså ikke til Løgstør, hvor løbet starter.

Vinderen af dette års Tour de France, englænderen Bradley Wiggins, er alligevel ikke blandt Team Skys udvalgte til etapeløbet Post Danmark Rundt, der starter i næste uge. Han kommer altså ikke til Løgstør, hvor løbet starter.

Løbsdirektør Jesper Worre meddelte ellers tidligere, at Wiggins og verdensmesteren Mark Cavendish var blandt de otte ryttere, som superholdet ville tage med til udfordringerne i Danmark.

Men nu viser det sig, at det kun bliver Cavendish, der kaster glans over løbet.

Ifølge BBC er forklaringen, at Wiggins har brug for en pause efter et par hårde måneder med Tour de France og derefter OL. Han fordriver i øjeblikket tiden med at holde ferie med familien på Mallorca.

Skys hold i Danmark Rundt, der begynder på onsdag og slutter næste søndag, består foruden Cavendish af Bernhard Eisel, Peter Kennaugh, Davide Martinelli, Lars-Petter Nordhaug, Michael Rogers, Luke Rowe og Geraint Thomas.

/ritzau/

Flere nyheder fra TV2 Nord