Tracy matchvinder for AaB

Amerikanske Markus Tracy var med fra start for første gang for AaB, og det skulle vise sig at være en god ide. Tracy scorede nemlig det afgørende mål i 3-2 sejr over FC Midtjylland.

AaB er tæt på fjerdepladsen i SAS Ligaen efter en 3-2 sejr i en spændende og dramatisk kamp i Aalborg.

Marcus Tracy scorede sejrsmålet efter 67 minutters spil. Det var et minut efter at gæsterne var blevet reduceret til 10 mand.

FC Midtjylland pressede trods en mand i undertal for en udligning, men AaBs 11 holdt stand mod midtjydernes 10 mand.

Kampen begyndte svagt, og det var først efter Andreas Johansson scoring til 1-0, at der kom gang i kampen. FC Midtjylland udlignede 10 minutter før pausen. '

I anden halvleg kom midtjyderne foran, men Michael Beauchamp headede AaB på 2-2, og så afgjorde Tracy kampen i sin første optræden fra start for AaB.