Træner advarer mod Kolding

Aalborg Håndbolds træner, Robert Hedin, forudser endnu en tæt kamp mod et presset KIF Kolding-hold.

Lørdag kan blive dagen, hvor grundspillets nummer to i herrernes håndboldliga, KIF Kolding, ryger helt ud i mørket.

Det kan ske, hvis klubben taber på udebane til Aalborg Håndbold, som fører slutspilspulje 2.

Aalborg Håndbolds træner, Robert Hedin, afskriver dog ikke KIF Kolding på forhånd, selvom gæsterne overraskende har tabt alle tre kampe hidtil i slutspillet.

- Uanset resultaterne i de første kampe i slutspillet, så er Kolding et hold, man aldrig skal afskrive, siger Robert Hedin til Aalborg Håndbolds hjemmeside.

- Deres rutine som hold og på det individuelle plan fornægter sig ikke, og det gør holdet til en stærk modstander - ikke mindst i den pressede situationen de er i, siger træneren.

Aalborg Håndbold har seks point efter tre kampe i puljen, hvor klubben har hentet lutter sejre.

KIF Kolding er sidst med de to point, som holdet havde med via andenpladsen i grundspillet. Bjerringbro-Silkeborg har fem point, mens Viborg har to point.

Aalborg Håndbold vandt den første kamp mod KIF Kolding med 24-22 på udebane. Kampen fandt først sin afgørelse kort før tid, og noget lignende kan ske igen, vurderer Robert Hedin.

- Vi skal ramme vort topniveau igen over hele linjen og vise fight og vilje i en kamp, som jeg igen forudser bliver meget tæt og først finder sin afgørelse inden for de sidste 10 minutter, siger han.

/ritzau/


Seneste nyt

fra Nordjylland