Træner dyrkede sex med ung håndboldspiller

En nu tidligere håndboldtræner i Aabybro Håndboldklub, en 23-årig mand, er tiltalt for at have dyrket sex med en 13-årig pige, han var træner for i klubben.

Ifølge tiltalen har træneren og pigen dyrket sex mindst 30 gange i perioden fra den 12. september 2010 til den 10. april 2011. Han er tiltalt efter § 222 i straffeloven, der har en strafferamme på op til 8 års fængsel. Det er en skærpende omstændighed, at pigen var ham betroet til undervisning.
 
Den nu tidligere træner fortæller til TV2/Nord, at han havde et kærestelignende forhold til pigen, der gik for langt.

- Jeg fik følelser for en, jeg ikke skulle have haft følelser for.  Jeg er godt klar over, at jeg har lavet en dum ting, men jeg håber på, at jeg må vende tilbage til klubben som spiller, siger den tidligere træner.
 
Ifølge ham er det fem gange, de har dyrket sex på hans bopæl og ikke 30, som der står i anklageskriftet. Træneren gik selv til håndboldklubben, da han blev sigtet i sagen. Efter at have rådført sig med DGI valgte klubben at bortvise træneren fra klubben. Pigen har selv valgt at stoppe i klubben.

- Vi har været meget fokuseret på at beskytte pigen. Derfor har vi holdt kortene meget tæt til kroppen. Vi tager afstand fra det, der er sket, og der er kun tabere i den her sag, siger Bjarne Christiansen, der er formand for Aabybro Håndboldklub.

Sagen behandles af byretten i Hjørring den 28. februar.


Seneste nyt

fra Nordjylland