Trængsel hos "Nybyggerne": 5000 ventes til åbent hus

Der bliver trængsel ved Nybyggerhusene på Tinbergens Allé, når der er åbent hus påskesøndag. Foto: Metronome

Påskesøndag bliver det muligt at få et kig ind i de fire huse fra TV2's Nybyggerne, og billetterne til arrangementet er revet væk.

Gennem ti uger har tv-seerne kunnet følge med, mens fire nybyggerpar har kæmpet mod tiden og budgettet for at få rum efter rum klar til bedømmelse. Nu står husene klar, og finalen i TV2's "Nybyggerne" nærmer sig. Finalen løber af stablen onsdag efter påske, men inden da, påskesøndag 16. april, er der mulighed for at komme helt tæt på de fire nybyggerhuse, når produktionsselskabet Metronome og 2E Bolig Projektsalg holder åbent hus.

Man skal nu nok væbne sig med tålmodighed, hvis man er blandt dem, der har sikret sig adgangskort til arrangementet. Der har været udbudt 5000 gratis adgangskort, og der er kun ganske få tilbage, så der bliver helt sikkert trængsel ved de meget personligt og kreativt indrettede rækkehuse på Tinbergens Allé i Aalborg.

- At gennemføre Åbent Hus-arrangementet på den her måde har vi de tidligere sæsoner oplevet vækker stor interesse hos seerne og fungerer for dem der møder op. De plejer at være tålmodige og forstående over trængslen. Til gengæld lukker vi heller ikke flere end de 5.000 ind, som vi ved, vi kan håndtere og give en god oplevelse, siger producent Henrik Rasmussen fra Metronome.

Ved Åbent Hus-arrangementet kan de heldige med adgangskort udover at snuse rundt i husene også komme helt tæt på de fire deltagerpar. De stiller nemlig op med hver deres lille bod foran deres hus og svarer på gæsternes spørgsmål om Nybygger-oplevelsen. På samme måde planlægger programværten Peter Ingemann også at bevæge sig rundt på pladsen foran husene og svare på spørgsmål.

Blandt de fremmødte til åbent hus-arrangementet trækkes der lod om 2x2 billetter til livefinalen onsdag 19. april. Her er det seerne, der via sms-afstmening kårer vinderparret, der løber med præmien i form af det hus, de har bygget - en præmie til en værdi af 2,9 millioner kroner.

Har du et godt tip?

Flere nyheder fra TV2 Nord