Trængsel i detentionen i nat

Ti personer blev taget med til en overnatning i detentionen, men også to bilister, som var påvirket af henholdsvis alkohol og stoffer, blev standset af Nordjyllands Politi natten til søndag.

Nordjyllands Politi havde nok at se til, da der for alvor blev gået til den i Nordjyllands natteliv natten mellem lørdag og søndag. Det resulterede i hele ti anholdte, som måtte tage en tur med politiet, så de kunne sove rusen ud i detentionen.

Seks personer endte natten i detentionen i Aalborg, mens de sidste fire blev taget med til Frederikshavn. De mange slagsmål fandt i Hobro, Fjerritslev, Frederikshavn, Ranum og Aalborg. Der var tale om småslagsmål, og ingen kom alvorligt til skade. Det oplyser Nordjyllands Politi.

I Vesthimmerland standsede politiet en 24 årig mand, som havde besluttet sig for at tage bilen hjem til Ikast. Han blev dog bragt til standsning efter at Nordjyllands modtog en anmeldelse på bilen, som blev beskrevet som "stærkt slingrende".

Søndag morgen omkring klokken 05.00 blev endnu en bil standset af en af politiets patruljer. Denne gang ved Nytorv i Aalborg. Føreren af bilen var påvirket af stoffer, men derudover fandt man også 27 gram amfetamin på ham, hvorfor også han blev taget med på politistationen.


Seneste nyt

fra Nordjylland