Træningslejr bliver ikke badeferie

Søndag drager Fortuna Hjørring på træningslejr i Tyrkiet. Syv gange træning og en træningskamp står på menuen for fodboldspillerne.

Spillerne til luksushotel
En uge på luksushotel i Tyrkiet. De fleste vil nok for deres indre blik se en swimmingpool, solvogne og kølige drinks under parasollen. Men den slags hallucinationer behøver ingen af spillerne i Fortuna Hjørrings førsteholdstrup at bekymre sig om. Når flyet søndag letter mod den tyrkiske skærgårdskyst, drager fodboldspillerne på træningslejr og ikke på badeferie.

Masser af træning
- Vi har planlagt i hvert fald syv træningspas og én træningskamp, så det er absolut ikke ferie, vi skal på i Belek, hvor vi i øvrigt bliver indkvarteret på Hotel Papillon, som AaBs superligahold i øjeblikket bor på, fortæller Fortuna Hjørrings cheftræner Flemming Nielsen.
Fortuna-truppen lander i Tyrkiet søndag midt på eftermiddagen, så den første dag bliver der ingen træning.
Til gengæld er der planlagt træning to gange om mandagen. Tirsdag formiddag er Flemming Nielsen igen klar med fløjten, inden det tirsdag eftermiddag kl. 16.00 går løs i en træningskamp mod det schweiziske A-landshold.
Onsdag forventer cheftræneren, at der bliver brug for restitution, og så går det ellers løs med træning igen både torsdag og fredag, i hvert fald to gange. Desuden er Flemming Nielsen ikke fremmed overfor tanken om at benytte hotellets professionelle motionsrum.

- Lørdag bliver der en let gang træning. Det samme søndag, inden vi vender næsen hjemad igen, fortæller Flemming Nielsen.

- Spillerne på Fortunas ligahold er vant til at træne fem-seks-syv gange om ugen, men alligevel skal vi passe på med belastningen. Samtidig er det vigtigt at huske restitution, påpeger cheftræneren.

Spiller fra Jordan
Han glæder sig til et gensyn med jordanske Stephanie en Neber, der støder til den danske lejr i Belek.

- Stephanie er meget talentfuld og besøgte Fortuna i efteråret. Hun mangler dog noget styrke i sit spil, og det forventer vi, at hun kan få ved at deltage i vores træningslejr. I øjeblikket arbejder hun på at overføre sine universitetsstudier til Aalborg Universitet fra efteråret.

Spiller fra Australien
Til gengæld er det nu sikkert, at Fortunas nye australske spiller Lauren Colthorpe ikke kommer med til træningslejren i Tyrkiet. Hun lander nemlig først i Hjørring den 20. februar.


Seneste nyt

fra Nordjylland