Trætte af skrot: Aggersund-borgerne vil have biler fjernet

I tyve år har en brugsvognforhandler i Aggersund fyldt sin grund med gamle biler. Byens indbyggere har protesteret længe og højlydt, og nu vil de have bilerne væk.

- Det er jo en skamplet på hele byen.

Så kontant er udmeldingen fra Gunhild Maansen fra Aggersund. Hun er ligesom flere andre af byens indbyggere ved at være godt og grundigt træt af at se på de gamle, udrangerede biler, der fylder grunden hos brugtvognsforhandler Kenneth Haastrup.

Det er ikke noget nyt syn. På tyvende år hober skrotbilerne sig op, og det tager en smule af glæden for dem, der ellers nyder at bo naurskønt ved Limfjorden.

- Vi kunne have det så dejligt og flot her i udkantskommunen, men det har vi bestemt ikke, siger Gunhild Maansen.

- For dem, der bor dernede, synes jeg, at det er noget svineri, at de skal se på sådan en gang skrot alle deres dage, supplerer Bjarne Bertelsen, som også bor i Aggersund.

Trods adskillige forsøg er det ikke lykedes TV2 Nord at få Kenneth Haastrup til at stille op til interview foran et kamera. Vi har dog talt i telefon med ham, og han tager sig ikke af, at folk i byen er trætte af hans rod.

- Det kan vi ikke gøre noget ved. Det er ligesom hvis du bor ved siden af en landmand, så er du også træt af, at han kører gylle ud. Der er ikke noget at gøre ved det. Jeg skal ikke have det fjernet, siger Kenneth Haastrup.

Flere af Aggersundborgerne giver over for TV2 Nord udtryk for, at de synes, at Kenneth Haastrup er en flink person, men de er altså trætte af skrotbilerne, der skæmmer bybilledet.

Derfor har borgerne torsdag aften arrangeret et borgermøde for at forsøge at finde en løsning og få ryddet op i den enorme bilpark.


Seneste nyt

fra Nordjylland